Belgische komediant

Arnout Van den Bossche

Op donderdag 17 mei 2018 om 20.15 uur speelt de Belgische komediant Arnout Van den Bossche zijn voorstelling Burn-out voor Beginners in Cultureel Centrum De Wis in Loosbroek.

 

Als je Arnout Van den Bossche op straat tegenkomt, zou je nooit vermoeden dat hij komediant is: eenvoudig kostuum met gekleurde das, zakelijk brilletje en een kort gewiekt kapsel. Je zou wedden dat hij onderweg is naar zijn werk, ergens in een groot betonnen gebouw. Je zou hem vooral niét opmerken.

Jarenlang was hij ook die man. Een ingenieur die werkte voor grote bedrijven waaronder Siemens en Proximus/Belgacom. Hij rijgde de onuitspreekbare functies aan elkaar: purchase analist, Fertigung Techniker, business consultant, senior bid manager,…

Maar deze man won in 2009 Humo’s Comedy Cup. En toen werd hij fulltime komediant. Hij maakte de succesvolle zaalshow De Relatiefluisteraar, waarmee hij heel Vlaanderen en Nederland afschuimde. Na meer dan vijf jaar promoveerde hij zichzelf volgens de regels van het management tot Senior Executive Comedian.

Burn-out Comedy

 

Kaarten zijn vanaf 1 maart 2018 voor €15,- p/st te koop bij De Wis.

 

Reserveren is mogelijk via info@de-wis.nl of 06-53180803